Prepaid.

26.2.2011 13:07

Efter några veckor i en trång sovsal fick jag hux flux flytta till ett något sånär trevligt hus några kvarter från basen. Imorse när jag vaknade hade vår huskompis från Holland lagat kaffe åt sig och det hela kändes verkligen som ett hem! Lucinda från Tanzania och jag delar ett rymligt rum och så finns det ännu ett rum, dit någon säkert snart flyttar in, kök och vardagrum med soffor. Jag var rätt nöjd förra året med väldigt lite och insåg att man klarar sig med mindre, men en sak jag min lilla själ ropade ut efter var en egen fåtölj att krypa upp i! Så nu har jag det.


Överraskningsvis för mig måste man gå till Spar och köpa el per enhet. Typ en rand per enhet. Gäller att hålla koll på mätarställningen så att man inte plötsligen är utan el. Som med  telefonen. Den ska också betalas på förhand. Och som med syndernas förlåtelse. Redan betalat.


Prepaid.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in