Tystnaden.

17.2.2011 20:46

Vi börjar alltid veckan med lovsång på måndag morgon klockan åtta. Community life. Den här veckan fick Maria från Brasilien ett ”ord”. Hon berättade om templets byggande i Jerusalem och den viktiga poängen var att man skulle kunna tänka sig att det var mycket oljud – eftersom ett stort tempel höll på att byggas. Men Bibeln säger att det var tyst. Stenarna hade huggits ut någon annanstans och skulle bara fogas samman. Vi upplever ibland att Gud är tyst – vi hör inte ett ljud – men det betyder inte att ingenting är på gång. Gud bygger och formar i våra liv även när det verkar vara tyst där uppe.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in