Endorfiner.

26.10.2011 20:57

Det är heligande-vecka igen. Förra basledaren Stefaan är på besök med ett helt team av ande-sprängfyllda typer. Så det går vilt till åter en gång. Igår kväll demonstrerades manifestationer (det är undervisning on-the-go – Stefaan tar upp folk som börjar skratta, gråta, falla, bräka – whatever – och förklarar manifestationerna bibliskt). Jag tänkte på en sak de sa i kväll då en tjej låg på golvet och skrattade ljudligt och hjärtligt i mer än tio minuter (sen gick jag) – varför skulle någon börja skratta i anden? Stefaan: “Vad händer rent fysiskt i kroppen då någon skrattar?” – Det utlöser endorfiner! Andens manifestationer behöver faktiskt inte vara märkligare än så.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in