Älskar du mig?

17.2.2011 19:34

Ikväll under lovsången kände jag en fråga pressa på:


- “Nanna, far du till Haiti för att du älskar barnen eller för att du älskar mig?”


Det är en fråga jag måste tugga på, för om det jag gör inte kommer ur en äkta förälskelse i Jesus, då missar allt själva poängen. Han, och bara Han, måste ha första platsen.


So let this love be like a fire


Let our lives be like a flame


Fill our souls with your desire


Let our passion bring you fame
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in