Värden.

9.3.2011 19:36

Det är lite lustigt. När jag första gången for in till Worcester privata sjukhus och fick dropp, låg jag där alldeles ilsk och var säker på att läkaren bara försökte lura av mig pengar. Lite orolig var jag också, då jag inte visste vad det skulle kosta eller om min försäkring skulle betala. Följande gång skulle jag betala 5000ZAR och jag tänkte på vart jag skulle kunna flyga för de pengarna. Jag var helt enkelt inte beredd att betala så mycket pengar för sjukvård.


När jag sedan backade på den där bilen (som var helt skymd i mörkret och dessutom stod parkerad rakt utanför uppfarten – till mitt försvar!) var det en helt annan sak! Jaha, 3500ZAR! Det är väl skäligt att lägga ut på en bil.


Man ser ju helt tydligt vad jag värdesätter… (Och jag menar att jag är lite chockad!)
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in