Förnyade planer.

22.3.2011 19:39

Jag kom till Afrika för att utbilda missionärer. Men vägen är inte alltid så rak så här på missionsfältet. Så man får göra allt möjligt. Men nu verkar det som att jag igen faktiskt ska utbilda missionärer – i engelska! Språkskolan på vår bas har ett skriande behov av lärare i engelska under nästa kvartal (som börjar i april) och frågade om jag kan ta en av klasserna i nivå tre. Det kommer innebära mycket arbete, men språkskolan är väldigt trevlig och jag tycker om språk och att undervisa, så det kommer bli roligt. Det blir en bra övning inför Haiti. Det blir praktiskt träning istället för att sitta på skolbänken som tidigare planerat.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in