Morgonstund har guld i mund.

2.4.2011 19:41

I morse satt jag, som jag brukar, på soffan i mitt rum. Jag älskar morgonen! De två fönstren fyller mitt rum med ljus, jag hör fåglarna kvittra genom ytterdörren som jag ställt på glänt, himlen är blå och solen lyser. Jag blir lite lätt emotionell över hur vackert Gud gör allting och fäller en liten tår. För att göra allting ännu lite bättre väntar kaffe (italiensk rost från Spar – utan den bittra eftersmaken som kaffet hemma har) och en butter scone som jag äter med apelsinmarmelad. Det är ju veckoslut, så jag tänkte jag skulle unna mig. Kronan på verket är den dagliga bibelläsningen med Guds tilltal som jag är helt beroende av. Det gör mig så gott att vakna med solen (och i princip gå till sängs med den likaså). Morgonstund har verkligen guld i mund.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in