Hög på Jesus.

1.11.2011 19:58

Seriöst. Jag känner mig hög. På Jesus. Som att jag flyger. Det här bästa känslan ever! Min bön inför den här tiden var att Jesus skulle bli synlig för mig på nytt och att jag skulle få känslor för honom.


Check!


Check!


Kanske det har något att göra med att man tillbringar 14 timmar om dagen i Bibeln. Jag som alltid behövde sitta ner med Honom för att höra Honom och känna Hans närvaro. Nu vandrar han med mig och vi har sån gemenskap! Förtrollande. Förtjusande.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in