sadhu Sandar Singh.

1.11.2011 19:59

Har någon hört talas om sadhu Sundar Singh – en indier född i en sikhfamilj som såg Jesus i en syn vid fjorton års ålder. (Han var född 1889.) Han fortsatte klä sig som en sadhu för att nå indier. Vid något tillfälle vandrade han in i Tibet och stötte på en man som bodde i en grotta och som var 300 hundra år gammal!! Mannen levde för att be för för Kina. Och ingen vet hur sadhu Sandar dog, men han försvann 1929. Han vandrade in i bergen och förstås tror vissa att han togs upp i skyn med Jesus.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in