Simul justus & trogen & utvald et.c.

21.11.2011 20:02

Har mediterat lite över nyckelversen till Uppenbarelseboken……. “och de med Honom är kallade och utvalda och trogna”. HA! Det är jag! Jag är kallad. Jag är utvald. Och Jesus säger att jag är TROGEN!


INGENSTANS i Bibeln kallar Jesus mig syndare. Ja, han vet att ingen har mandat att ta upp en sten och kasta den på någon annan, men han fokuserar aldrig på synden i en människa. Jesu ord är “gå och synda inte mer”. Och antingen sa han till den kvinnan att det var möjligt att leva ett annat liv utan synd, eller så visste han att hon skulle synda igen, men han sände ändå ut henne. Båda är mind blowing!


Jag vet bara att bördan har lyfts av och jag är FRIIIIIIIIIII!!! Jesus talar alltid gott om mig och han påminner mig inte om synd och elände.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in