Jesus i mig.

25.11.2011 20:04

Den här morgonen talade Anden i mig: “Du bär Jesus i dig.” Vet inte hur jag ska förklara, men det är en av de där till synes små sanningarna som blir verkligt stora med uppenbarelse. Det gör mig så medveten om min auktoritet och kraft (som jag har genom Jesus) och medvetenheten gör det lättare att vandra i Jesu gärningar.


Jesus är så verklig för mig nu. Har inte ord att beskriva. Och jag önskar att han skulle bli ännu verkligare. Det var lustigt, för vår talare den här veckan talade över mig att jag bär Jesu namn och att det bryter ok över människors liv och är som en ljuv doft var jag än går. Vilket förstås passade som hand i handske med vad Anden redan talat till mig.


Jesu närvaro är mäktig och jag älskar att vi kan förändra atmosfären runt omkring oss var vi än är därför att vi bär Honom i oss. Men vi måste stiga ut i den auktoriteten.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in