Lojalitet.

9.11.2011 20:25

Lojalitet.


Vilket fult ord.


Om det bara fanns kärlek så skulle det där med att vara lojal inte ha någon betydelse. För då skulle vi bara vilja varandra det bästa och det kanske betyder att man måste skiljas åt. Och om det fanns lite tro på Gud så skulle det inte spela nån roll om människor är lojala eller inte. För då skulle vi veta att allt blir bra vad som än händer.


Och man måste lyda Gud mer än människor. Idag grät jag lite i duschen. Bara för att jag har Jesus så kär. Det är honom jag önskat vara trogen, även om min väg gått hit och dit (mänskligt sett). Att ha Andens vittnesbörd är bara så stort. Även om det bara skulle vara Han och jag så är det ok.


Sorry! The word ”loyal” doesn’t occur in the KJV. (sökmotorn på blueletterbible.org)

  Dr. Nanna Rosengård

  . stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

  Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

  Sök


  Skriv sökordet i rutan
  Teknik Magnic Oy

  Om du vill stöda

  Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

  Logga in