Ionas tårar.

22.11.2011 20:38

Iona är sex år. Hennes mamma är från Skottland och hennes pappa är färgad sydafrikan. De är missionärer med UMU och arbetar som bäst med lärjungaträningsskolan. Hennes pappa Johnny berättade för oss att häromkvällen efter att han sagt god natt till Iona och bett över henne och sagt att han älskar henne började Iona gråta.


- “Nej, pappa, det är inte för vad du säger som jag gråter. Allt är bra, det är bara att vi måste sjunga för Jesus!” Hon fortsatte med att berätta hur Jesus hade sagt till henne att de måste sjunga för honom varje dag och berätta hur mycket de älskar honom. Och Iona grät för att hon kände Jesu sorg över att de inte gjorde det.


Det rörde mitt hjärta.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in