...och så Brasilien.

27.10.2010 20:50

Ett år med resor kors och tvärs över vår jord… Och jag njuter av varje stund! Just nu är det Brasilien som gäller. Jag turnerar med Impact World Tour – som jag stiftade bekantskap med i våras i Sydafrika. Först har vi två veckor av förberedelser och min uppgift är att leda teamet i lovsång. Och så tar jag fotografier.


Så tacksam till Herden, som leder ut på gröna ängar och till vattenbäckar där jag finner ro.


Min bön har varit att få arbeta med människor som har samma hjärta och samma själ som jag själv… Och äntligen har det hänt. Jag kan vara mig själv och vara till välsignelse! Wow. I söndags undervisade jag om kallelse och mission i söndagsskolan för unga vuxna. Jag var själv lite förstummad över responsen och tårarna… Och på kvällen ledde jag lovsång i en församling som är grundad av mina svenska släktingar för tre generationer sedan! Vilket jag inte hade en aning om! Men det förankrar mig än mer till den här platsen… Så förunderligt.

Taggar: brasilienDr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in