Om att sväva som en ballong.

13.5.2012 14:29
Och så lite för mina svenska läsare... Jag har just mediterat över två påståenden och det känns som att min hela varelse fylls av luft ... som att jag svävar ...
Hör på det här:
Tron frälser oss inte - utan Kristus.
Eller det här:
Jesus kom inte för att blidka en ilsken Gud - han kom för att visa en argsint mänsklighet Guds godhet.
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Hur fantastiskt är inte det?
Ty Gud sände inte sin son till världen för att döma världen utan för att världen skulle räddas genom honom. (Joh. 3:17)Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in