Avslutning.

23.6.2012 13:14
I torsdags var det dags för terminsavslutning. Det har varit en bra termin. När förra terminen slutade i mars sörjde jag verkligen. Människor lämnade basen och jag visste att det var en tid full av glädje och underbara minnen som aldrig skulle komma tillbaka. Men jag visste inte att nästa termin också skulle vara full av godhet - bara på ett annat sätt. Det talade till mig om att ständigt vara öppen, för Jesus har alltid mer glädje, alltid mer godhet, alltid mer kärlek. Det tar aldrig slut!
Mina elever hade skrivit ett så vackert avskedsbrev till mig, som fick mig att känna att denna tid verkligen har haft värde och mening. Bland annat skrev de: "Din frihet har gjort oss fria, din glädje har fått oss att ha roligt." Wow. Det gör mig tårögd att tänka på hur Jesus faktiskt är verklig och ger liv och liv i överflöd. För jag vet att min frihet och min glädje inte kommer någon annanstans ifrån än uppenbarelsen av Jesu fullbordade verk på korset. Och min enda önskan är att ge vidare av det goda om jag har fått.
Avslutning.
Födelsedag och kärlek!
Klass 3 på en olivfarm.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in