En ny dagbok.

13.12.2012 16:17
Idag har vi skolavslutning. Den mycket framgångsrika bibelkursen har kommit till sitt slut. På morgonen åt vi brunch på ett snyggt ställe bland vingårdarna, delade ut betyg och certifikat, gav tal och tog foton. Dessutom fick jag choklad och en dagbok. Vilket är lite roligt eftersom jag igår var just före att köpa en dagbok, men i sista stund bestämde jag mig för att vänta lite.
Anledningen till att jag ville ha en ny dagbok var att jag har avgett ett nyårslöfte. (Jag vet, lite tidigt, men det var nödvändigt.) Jag har bestämt mig för att jag varje kväll innan jag somnar ska ha åtminstone en sak att vara tacksam för som hänt under dagen, och varje morgon ska jag lyssna på Jesus tills jag har ett Ord från honom att stå på under dagen. Och det vill jag skriva ner.
För jag behöver faktiskt jobba på min tacksamhet. Jag tror att livet blir så mycket bättre då. Och jag behöver leva med Guds ord till mig. För jag tror att livet blir så mycket mer spännande och fokuserat då. Samt tryggare.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in