Jag undrar faktiskt. Det måste ju ha varit...

11.1.2013 16:59
Så har man varit ute på långfärd igen. Elva timmar ombord på ett flygplan. Lite väl länge, kan jag tycka, särskilt som det de sista tre åren har hänt minst fyra gånger per år. Och varje gång hoppas jag att samma sak ska hända som på min allra första långresa till Los Angeles år 2000. Men det gör ju aldrig det! Det dyker aldrig upp en transferdisk ur tomma intet med en man som vill se på mitt boardingkort och som uppgraderar mig till första klass (vilket jag ju inte fattade då, jag trodde alla blev välkomnade med champagne å breda fåtöljer på långa flygrutter). Men man behöver kanske flyga Virgin Atlantic för att det ska ske. Eller vara våldsamt hjärtekrossad.
Men nu när jag tänker på det så måste det ha varit en ängel. För vem gör så där?? Står vid nåt udda bord i en gång och kallar till sig random resenärer? Förutom änglar då. Ganska random udda typer. Önskar jag skulle se dem lite oftare.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in