Avslöjande tecken.

31.8.2013 21:13
När man blir visad till busshållplatsen av turistinformationskvinnan på flygplatsen och känner det som att man just fick en ny bästa vän (och ett varmt omfamnande av överarmen); när männen kör motorcykel utan hjälm (kvinnorna också bevars); när man väntat en och en halv timme på bussen och den inte kommer; när man delar taxi med tre obekanta (och får betala största delen själv) och bara förstår "nenenene" (jajajaja) och ett enstaka "oxi" (nej); när ens gps-karta inte stämmer överens med verkligheten (och verkligheten är att det inte finns några gatuskyltar) och man istället får en personlig guide från busstationen till hotellet i form av en lokal invånare som råkar befinna sig i samma brödbutik som jag; när det finns askkoppar i form av tunnor á la 80-tal på varje våning; och när alla får en att känna det som att man dragit en trisslott av att komma - då är man i Grekland!
Hälsningar från Kalamáta på Polyponessos. Här tillbringar jag natten.
Kalamáta sett från luften denna eftermiddag.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in