Frigjordheten.

4.10.2013 11:37
Det säger väl ändå en del om graden av frigjordhet man har förskaffat sig, då man låter en italienare skuffa ens baggage nästan ända från Kampens busstation till Kristuskyrkan i Tölö? En italienare som dessutom pratar både svenska och finska och man inte ens har vett att känna ett uns dåligt samvete över den 27kg tunga väskan. Nåja, tanken föresvävade mig ju ändå. Men man vet ju att folk är som gladast då de får hjälpa andra, så jag kan gärna vara lite liten och ynklig ibland och involvera alla slags människor i mitt packande och resande.
Hälsningar från hufvudstaden. Här skulle man kanske kunna bo igen. Längre fram.
Mona
4.10.2013 19:46
Hej på dig igen!Nu fattar jag varför du blev entusiastisk då jag nämnde om marthorna idag!:) härlig story! Heja Lappfjärdsmarthorna!Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in