Den grekiska vänligheten.

26.2.2014 21:50
Idag fick jag en huvudvärkstablett och ett glas vatten i den lokala kvartersbutiken. Och hela personalen stod givakt när jag gick ut. Jag förstod ju inte att jag hade kommit in efter stängning, och ingen upplyste mig heller om saken, utan alla undrade hur de kunde hjälpa mig.
Tja, jag hade med nöd och näppe tagit mig från jobbet och hemåt. Migrän kallas det och det händer inte så ofta, men nu tvingade den mig att gå tidigare från jobbet. Jag var faktiskt lite borta, men ville bara ha något salt. Och så fick jag en huvudvärkstablett.
Den grekiska vänligheten.
mam
2.3.2014 18:57
Kanske ha en burana i väskan ;)Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in