Avtryck.

1.3.2014 11:21
Det är märkligt och förunderligt hur människor har en förmåga att påverka en. Vissa kan påverka genom sin blotta existens. Jag menar, ibland behöver man bara se på en människa och den gör ett avtryck i ens själ. Ibland behöver man bara växla några ord med en person och den fortsätter leva inom en resten av dagen. Jag vet inte hur det sker.
Så finns det ju dem som påverkar otroligt mycket, men lämnar en att känna sig rätt värdelös, ful och otillräcklig.
Jag hoppas att det är godhet och nåd som följer efter mig.
Johnny Fairchild
15.1.2022 23:25
Amazing portable fan heater for home or office. 50% discount applied. Fast worldwide delivery.

https://bit.ly/3FDo4RiDr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in