Den äckligaste outreachstoryn jag har hört.

17.2.2010 16:32

Ikväll hörde jag nog den äckligaste outreach storyn och den är inte för känsliga magar. Varning. Det var Divanier på vårt team som tyckte det var lämpligt att dela en upplevelse från norra Peru efter kvällslektionen.


Storyn lyder som följer: (varning för känsligt inehåll)


Divanier var på outreach i norra Peru. Som vanligt är på missionsresor fick han dålig mage och behövde tid för sig själv på utedasset, men han lämnar dörren öppen för att kunna andas. Bara månen lyser. Medan Divanier är upptagen med sin business på utedasset hör han en kvinna närma sig damdasset som ligger mitt emot. Istället för att högt meddela att han är där han är, börjar han be ”Gud låt henne inte komma hit”. Gud vägrar tydligen svara på hans bön, för kvinnan ställer sig i båset mitt emot och genomgår ”Nummer Två” (som det så fint heter på engelska), allt mitt framför ögonen på Divanier (jag sa ju att det inte var för den känslige). När kvinnan är färdig ser Divanier hur hon tar något bredvid sig för att torka sig och samtidigt hörs det ett ”mjau” från det som hon torkar sig med.


Storyn över.


Hoppas att jag inte förorättade någon.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in