Semester i Mosselbaai.

25.2.2010 11:28

Nästan fyra timmar i buss från Worcester. Bekväma bussar. Rymliga säten. Inga kacklande hönor i sätet bredvid. Men MTN telefonnätet lade av ungefär när jag skulle meddela vår skjuts att bussen inte var försenad. Så när vi kom fram till Caltex bensinstation var Markus från UMU Mossel Bay inte där och mynttelefonerna fungerade inte. Men tanterna på bensinstationen erbjöd sig ringa från sin privata telefon, så allt löste sig. Och jag fick förundras över folks vänlighet.


Väl framme hos våra värdar, ett nigeriskt/tyskt missionärspar, fick Ida och jag mat och så lade vi oss för att vila, trötta efter resan. Riktigt hur trött jag var märkte jag först när jag vaknade upp fem timmar senare, klockan sju på kvällen. Tack och lov för en riktig säng och tjockt toalettpapper. Det blir en bra semester det här.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in