"Jag har flötat," som Lotta på Bråkmakargatan sa.

5.4.2010 11:53

Jag har flyttat. Fast bara tvärsöver gatan från basen. Så nu bor jag i ett litet skjul som jag delar med Ida. Wow. Vem hade tänkt att jag nånsin skulle bo i ett skjul… Men allt är möjligt. Och som tur är kommer vi inte vara i Worcester när det är som kallast, så kanske jag klarar mig! Jag har fått en elektrisk filt och så har jag ju min varmvattenflaska. För det är redan kallt på nätterna.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in