Homosexuella och prostituerade.

19.5.2010 12:42

Alldeles just var jag på väg över till basen från skjulen där Ida och jag bor. Vid porten väntade en medelålders kvinna som mest kunde beskrivas som alldaglig. Hon frågade efter min granne som också bor i barackerna och som är samma årgång som jag. Min granne är dessutom en härligt frälst före detta prostituerad. Det visade sig sen att kvinnan vid porten också var en före detta prostituerad som min granne just fått bort från gatan.


Det finns ett gäng missionärer här som brukar gå ut på nätterna och vara bland de prostituerade, driva ut onda andar och de får se en massa häftiga helanden.


Här på basen finns också ett helt gäng med män, framför allt från Brasilien, som har ett förflutet med en homosexuell livsstil.


Jag önskar att församlingen överallt skulle vara en plats där människor av alla typer och bakgrunder skulle finna utrymme där de får vara accepterade, få uppleva upprättelse och helande, och få fungera i sin kallelse.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in