Jag är.

3.6.2010 12:51

Det börjar vara väldigt stressigt här på den här sidan jordklotet. Vi arbetar 14 timmar om dagen och tiden verkar ändå inte räcka till! Det är roligt och uttröttande. Jag märker hur mottaglig jag är just nu för diverse destruktiva tankar.


Igår när jag vandrade hemåt till vårt lilla skjul från basen började jag fundera på om jag faktiskt är en person som andra kan älska … Men knappt hann jag tänka tanken till slut så hörde jag Jesus svara: ”Det är du som har svårt att älska dig själv.” Så måste jag ju medge att så är fallet. När man är trött och inte riktigt orkar med människor på ett sätt som man skulle önska … ja, då känner jag mig misslyckad och har svårt att tycka om mig själv.


Men Guds Ord säger att…


jag är


utvald


kunglig


helig


Hans egen


kallad


kallad ut


kallad ut ur mörkret


kallad ut ur mörket in i Hans ljus


(1 Pet. 2:9)
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in