Haiti.

12.2.2010 20:40

Ett sätt som UMU fungerar på är som ett nätverk. UMU är alltså världens största missionsorganisation med 16 000 missionärer i 140 olika länder. Det betyder att när det händer någonting som en jordbävning på Haiti finns det möjligheter att direkt hjälpa genom den UMU-bas som finns där. Det andra med UMU är att man oftast arbetar på kortare projekt, t.ex. olika så kallade ”skolor” som varar 3, 6 eller 9 månader. Det betyder att människor emellanåt är fria att resa och på vår bas finns tre damer som har fått på sitt hjärta att fara till Haiti nu och vi är alla med på att stöda dem ekonomiskt och i bön. Haiti kommer att behöva praktisk hjälp för en lång tid framöver. I mitt stilla sinne tänker jag på praktikdelen av den lärjungaträningsskola som jag kommer att vara med om att leda och möjligheten att ta ett team till Haiti, men det är en fråga för senare... Om du vill veta mer om Haiti och hur du kan be specifikt kan du besöka http://operationworld.24-7prayer.com

Taggar: haiti
Maria
14.3.2022 21:38
My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly cared about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the Internet one day, I came across a website that suggested that Dr. Ige Ajayi, can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Two days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promised never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. My family are living together happily again.. All thanks to Dr. Ige Ajayi. If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. Contact E-mail drigeajayi@gmail.com. Phone/Whatsapp +2348057393990
Rhoda Caleb
2.1.2022 20:19
Jag vill säga tack till Dr Ilekhojie för det goda han har gjort för mig men jag är inte säker på om detta är det bästa forumet för att visa min glädje och lycka för det han har gjort för mig men jag kan inte dölja min lycka och min glädje så jag måste dela den med världen.
Mitt äktenskap kraschade för ungefär två år sedan och jag försökte allt jag kunde för att återställa det men utan resultat. Jag såg olika inlägg och vittnesmål om de bra saker som Dr Ilekhojie har gjort så jag bestämde mig för att prova. Även om han alltid är en upptagen man, när han svarade på mitt mejl, gav han mig 48 timmar för att mitt äktenskap skulle återställas och precis som han sa att mitt äktenskap återupprättades, sedan dess är jag lycklig och jag lever lyckligt i mitt äktenskap. . Jag är så tacksam mot Dr Ilekhojie. Jag är glad att hela min familj är komplett denna jul. Om du behöver hjälp, skicka ett meddelande till honom på +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom: gethelp05@gmail.com
amy
20.9.2018 12:40
Idag är det verkligen en bra dag i mitt liv, jag har övervinnat och löser mitt problem med min pojkvän!
Jag har gått igenom några dåliga tider med min pojkvän coz han bröt upp med mig på grund av en annan tjej som han träffade i affären, lämnade han huset och bryr sig aldrig om vår son Jag gjorde allt som möjligt tryna pratar känner till honom men han kommer inte även lyssna på någon! Min vän Alison presenterar mig för Dr.Excel en stavningskastare i Colorado och han förberedde en andlig kärleksspell på honom att han var under förtrollning från tjejen .. Min pojkvän kom tillbaka två dagar senare be om ursäkt och jag satt bara mållös Jag kunde inte säga något coz Jag blev förvånad över hur han har förändrats med hjälp av Dr.Excel och nu lämnar vi tillsammans med fred och kärlek vilket är vad jag har alltid velat, jag tror att det finns andra som går igenom relationsproblem, uppbrott och skilsmässa men uppmanar dig att kontakta Excel idag på Email excellovespell@hotmail.com eller chatta honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 coz det var vad jag gjorde.
jessica
17.11.2017 10:22
Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.



Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in