TIA 2.

29.10.2011 12:02

Okej, jag vet att jag sa att jag börjar vänja mig. Men jag lär mig ännu. Till exempel lär jag mig att om Kudzai (som är gift med Rhulani, men är från Zimbabwe och som är den tredje personen i vår treenighet) inte säger “ja” rakt ut så är det ett “nej” – oberoende av hur det låter. Han kommer helt enkelt inte säga nej rakt i ansiktet på mig hur tydligt jag än försöker fråga. Att gå som katten kring het gröt är som bekant en konstform. Att säga saker rakt ut är för den enfaldige.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in