10:02.

26.4.2011 20:49

Igår morse då andraklassarna ledde morgonsamlingen berättade Paulo från Brasilien att han har sitt armbandsur att ringa klockan 10:02 varje dag. Det är en påminnelse om att be skördens herre om arbetare – i enlighet med Lukas 10:2. Starkt. Fokuserat.


Det lär finnas över 7.000 språk på jorden. Över 2.000 behöver fortfarande en översättning av Bibeln – vilket lär vara möjligt tills 2025, enligt Wycliff bibelöversättare. Om vi tar oss an uppgiften, vill säga. Och det rör mitt hjärta så att de länder som behöver evangeliet mest har minst missionärer – det vill säga Mellanöstern till största delen.


ELS är en så inspirerande arbetsmiljö, för jag får varje dag höra och prata med människor som har ett hjärta som liknar mitt – ett hjärta som bultar för de svåra platserna. Här är det Iran, Sudan och Yemen som är på tapeten, eller human trafficking – där Sydafrika och Haiti toppar statistiken tillsammans med USA, Japan och Argentina.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in