Nanna Ingrid.

5.10.2011 19:52

Det är min namnsdag. Ingrid-dagen. And Jesus is seriously ministering to my spirit concerning my name today. Mitt första namn betyder djärv, det har jag vetat länge och tänkt att djärvhet är något jag skulle vilja se mer av hos mig själv. Men jag har sett det som profetiskt – och varje gång någon säger mitt namn talar de ut den här profetiska sanningen över mitt liv! (Gud är den som talar om det som ännu inte finns som om det redan fanns Rom. 4:17.) Ingrid å andra sidan betyder Guds skönhet eller älskad av Gud. Så jag är med andra ord djärv skönhet älskad av Gud. Och det talar så djupt i mig idag – om min identitet i Jesus. DESSUTOM: när jag var senast i Israel fick jag ett profetiskt namn, som var extremt viktigt för mig i den tiden – Nama. (Variant av Naomi.) Vilket betyder skön.


Coincidence??
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in