En lysande framtid.

7.10.2011 19:54

Vilken fantastisk dag det varit. Från härlighet till härlighet. Veckans lärare hade ett Ord till mig dessutom. Först sa han att han upplever att jag går en alldeles speciellt fantastisk framtid till mötes och det är ju inte så illa. Att Gud kommer att öppna dörrar som jag inte ens kan drömma om! Verkligen inte illa. I själva verket blir jag så spänd på framtiden att jag knappt kan hålla mig! Men Gud är ju inte den som placerar julklapparna under granen i förtid, så jag kan inte gå och klämma och kika ens. MEN SEN sa läraren också att han upplever att jag har förhärdat mitt hjärta när det gäller äktenskap. BINGO! Yatzy!! Korrekt. Jag är faktiskt ganska ointresserad och har varit en längre tid. Jag tycker att Jesus räcker. Men budskapet var att Gud har en överraskning för mig! Och det är andra gången på en kort tid som jag fått det Ordet. Och om det är något Gud ger åt mig så tackar jag inte nej.


Men jag skulle faktiskt vilja veta vad som är så bra med att gifta sig! Förslag, anyone?
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in