Mitt hjärtas fröjd och glädje!

12.4.2012 18:03
På lördag fyller min gudson och tillika systerson ett helt år! Ofattbart. Själv är jag på team building-läger i bergen, sovandes i sovsäck och tält, utan telefon, tandkräm och annat. Väntar med spänning på den dag jag får se honom igen. Min bön är att han får växa upp medveten om den Allsmäktiges beskydd och närvaro och att han skulle vara väl förtrogen med skratt och frid. Jag vet att hans Fader ler över honom.
Destined for greatness!
Världens typ sötaste.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in