På alla fyra.

20.4.2012 12:55
Paulo från Angola predikade på engelskskolans morgonsamling idag. Han talade om att inte vara frustrerad fastän man tycker att man är på en så låg nivå och hur vi först måste lära oss att krypa innan vi kan gå. Sedan sa han någonting som fastnade hos mig:
- "Vem står stadigast i till exempel en jordbävning - den som står på alla fyra eller den som står på två ben?"
Att vara svag och bruten har alltid varit ett bibliskt ideal. Ty kraften fullkomnas i svaghet.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in