Ett par byxor.

28.4.2012 12:08
I morse medan jag diskade min french press fick jag ett par byxor. Eller jag blev "välsignad med" - som det heter i den här världen. Mina enda byxor (från 2003) som jag har till gymmet eller när jag far på länk, och som redan är väldigt lappade, for i skräpet för en vecka sedan då de "repa" (på bästa finlandssvenska) för sista gången. Så jag frågade Jazmin från Kanada om jag kunde få låna ett par mjukisbyxor att ha till gymmet (fördelen med att att bo med många), så hon lånade dessa till mig.
Och jag blev kär.
Vilket material! Vilken känsla! Vilken fit! Vilka underbara byxor.
Så då tyckte Jazmin att jag skulle behålla hennes lyxbyxor. Som bara går att få tag på i USA och Kanada (sorry). Så då behöver jag inte ta en tur till Kapstaden. Tur för mig.
http://shop.lululemon.com/home.jsp
mam
28.4.2012 15:57
Ja DÄR hade du tur!!Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in