Lördag i sängen.

28.4.2012 12:29
Så tar vi en lördag i sängen. Men inte sysslolös för det. Jag ska skriva en artikel till en bok på finska för präster och lärare om judendomen. Jag fick veta att jag anses som expert på området hassidisk judendom. Där blev ni allt lite imponerade, väl? Jo, orden "på finska" inger viss respekt. Slår en med fruktan liksom.
Men ni kan strax lugna er. Jag skriver inte på finska, utan texten ska översättas. Antar att en och annan andades ut just där. Skulle kunna bli pinsamt om Nanna skrev på finska i professionellt syfte.
Jag är redo. God musik i hörlurarna. Lite bloggande. Kolla Facebook. Leta lite sånger för en reklamvideo. Googla "lubavitch". Kolla lite mer Facebook. Läsa Bibel (det är en sak jag undrar över). Finns det nåt jag kan blogga om kanske? Öppna min avhandling - vad var det den handlade om nu igen? Kanske skulle gå till gymmet en sväng? Prisa Jesus lite. ...ja, lite så tror jag den här dagen kommer att se ut. Ja, och så skulle jag ju skriva en artikel också.
Jessica
28.4.2012 18:45
Låter som livet på UMU :)
nanna
28.4.2012 17:04
hah. nej. jag har en förmåga att bara arbeta med sånt som inte ger pengar... men det är ju bara sånt som är roligt.
mam
28.4.2012 15:55
:)) Grattis! Hoppas det ger dig bra lön då!Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in