Hjärtekrossare.

4.9.2013 13:32
Idag gick jag runt området med Lucas. Lucas är min f.d. elev från Brasilien. Jag undervisade honom både i engelska och Bibeln i Sydafrika och han ska vara i Aten tre månader nu. Han har fantastiska vittnesbörd från sina två månader här och jag minns när han kom till Sydafrika och inte kunde ett ord engelska. Nu leder han afghaner till frälsning och delar Guds ord med drogberoende på Atens gator.
När vi gick ut ur centret väntade en hel drös med afghaner utanför dörren, redo för engelsklektion. Mina fyra barn var där också. Flickorna (de surande) kastade armarna om min midja och pojkarna stack artigt fram handen. De babblade glatt på dari. Det var helt tydligt något de ville att jag skulle förstå för det var samma sak om och om igen. Kunde inte Gud ha skickat mig någonstans där jag har ett hum om språket? Frankrike, Tyskland, Israel? Men nej, inte Gud inte.
Det är väl som man säger. Gud kallar inte de utrustade, han utrustar de han kallar.
Hursomhelst var det hjärtskärande att måsta säga att det inte är engelska idag! Här har de plankat på metron för att komma till centret bara för att bli visade på porten. Idag på kvällen serverar vi mat åt singlar. Nu mot köket! 
Samaria centret.
Omonia.
Köttmarknaden.
Billiga ägg från fritt gående höns.
Mum
4.9.2013 17:32
Kanske du kommit till paradiset.... Ber att Gud ska visa dig sin väg, den som Herren vill att du ska vandra på till 200%. AMEN!Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in