Kära nytroende.

9.9.2013 16:31
Nytroende är så roliga. Så härligt fria. Jag tycker överhuvudtaget om människor som inte passar in under något särskilt märke.
Kära nytroende, det var för frihet som Kristus gjorde er fria. Snälla gå inte in under en social press att vara på ett särskilt sätt, tänka som alla andra eller be fina böner. Lär känna den helige ande och häng med honom. Man blir som man umgås och jag gillar verkligen den helige ande. Jesus passade inte riktigt in bland den religiösa eliten.
Det är så trevligt när folk är sig själva. Om man dessutom är helt fri är det ännu bättre. Påminner mig själv här. Vad lätt det är att tänka att man borde vara lika smart och strategisk som nån annan. När jag bara vill vara fri att vara mig själv - som Gud skapade mig. Sen får Gud göra sitt.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in