På väg till Haiti.

21.7.2010 20:49

Under senaste veckoslut har vi bott hos en av elevernas familj i Johannesburg. Vi fick ett varmt avsked med fest och tårta och många tal som verkligen inspirerade mig! Känns skönt med uppbackning! Nu skriver jag från flygfältet i New York där vi spenderar natten fram till sista etappen på resan till Haiti. Det är väldigt roligt att resa med ett gäng som inte tidigare varit utanför Sydafrika! Caitlyn var väldigt ivrig över att vi på flyget från Kairo till New York inte skulle sitta bredvid varandra för då skulle hon få möjligheten att sitta bredvid en utlänning! De leker hela tiden en gissningslek om varifrån folk kan vara. Det är underhållande.


Det har varit spännande intill sista dagen om allt ska klaffa med resan. När vi ringde på avresedagens morgon till amerikanska ambassaden för att dubbelkolla om visumen var klara för Michelle, Caitlyn och Laché fick vi svaret att passen var i posten! Illa, illa! För vi hade inte tid att vänta på posten! Klockan två på eftermiddagen fick vi äntligen tag på någon som kunde berätta att vi kunde komma och hämta upp passen. Glada kunde flickorna konstatera att de verkligen haft favör: en av dem fick ett turistvisum på ett år och de andra två har turistvisum för tio år!! Men Gud ger alltid med råge…


Jag kan bara lugnt konstatera att när Gud kallar så förser han också!


Nu ber vi om att tecken och under ska följa oss i Haiti och att Gud ska använda oss mäktigt!!

Taggar: haitiDr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in