Personalkonferens.

8.5.2012 14:27

Personalkonferens. 33 baser från hela södra regionen representerade. Inklusive öarna i Indiska Oceanen - Madagaskar, Mauritius, Reunion och Seychellerna (skulle inte vara illa att vara misisonär där, tror jag). Från scenen såg jag ut över folket och tänkte att de här sångerna som vi sjunger är väldigt ungdomliga - och folket är ju gammalt! Vad hände med Ungdom med uppgift? Men någon tog upp saken i fråga under ett möte. UMUs grundare, Loren Cunningham, hade fått frågan om UMU borde ha en åldersgräns och han svarade:


”Ja, dagen då Gud blir gammal.”


Jag älskar att ha generationerna tillsammans. På samma gång påmindes jag om hur UMU startades för att mobilisera unga - och det är fortfarande en av grundvärderinarna. Att låta unga flyga. Och det inspirerade mig att fortsätta vara ung. Att fortsätta vara lite crazy. Att inte förlita mig på mitt förstånd.
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in