My arems is te kort!

9.5.2012 22:55
Idag när jag gick från gymmet över den första stora gröna plätten såg jag en tjock liten kvinna med väldigt grått hår i knut försöka flyga en väldigt lila drake. Det gick inte så jättebra, men hon var ett stort leende då jag närmade mig.
- "My arems is te kort! (Mina armar är för korta!)" utbrast hon då jag gick förbi.
Det var det sötaste jag såg idag. Och hon försökte i alla fall.
D
15.5.2012 16:27
HAHAHAHAHA!!! så sött!
mam
11.5.2012 22:13
:) ja man måste försök för å se OM man kan!!!Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in