Klyftor.

26.3.2010 11:51

Ibland drabbas jag av ett väldigt obehag. Som till exempel idag när Ida och jag var på en kort promenad och man ser välståndet. Hos vissa. Och när man vet att Camps Bay i Kapstaden är världens dyraste området för fastigheter i världen.


Idag igen delade vår nigeriska värd med sig av både lekamlig som mental föda. Det var pap som stod på menyn. Han berättade att när Bill Clinton ville köpa ett visst hus, men inte hade råd, så köpte den nigerianska vice-presidenten det istället. En av de kvinnliga toppcheferna på en bank i Nigeria har 28 hus i Dubai. Vår nigerianska värds tyska fru satt bredvid en kvinna på planet till Nigeria förra året. Kvinnan var gravid och hade varit och shoppat babykläder i Dubai över veckoslutet.


Någon som trodde Afrika var fattigt?
Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in