My walk-in-closet.

21.8.2012 10:37
Jag tyckte alltid att Missy var lite fjantig då hon klagade på att iKhayas toaletter fanns i köket. Nu när jag själv har flyttat in i det f.d. bårhuset har jag utvecklat en djup förståelse för Missy och hur man gärna väljer sina toalettbesök med omsorg. Man kan ju förstås springa till en annan byggnad. Som tur är kan jag fortfarande koden till språkflickornas sovsal. Där får man vara i fred.
Men för första gången på tre år har jag nu ett eget rum. Pyttelitet, men avdelat med ett loft, så på nedervåningen har jag en walk-in-closet och på övervåningen sover, läser och surfar jag. Inte så illa när allt kommer omkring.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in