Om omöjligheter.

13.12.2012 16:05
Jag har försökt prata med Jesus om min framtid. Och jag ser inte hur det jag vill nånsin ska kunna bli verklighet. Så häromdagen började jag med:
- "Okej, Jesus. Nu är det så här att det ju faktiskt ser helt omöjligt ut, till exempel..." Där avbröt han mig med:
- "Prata inte med mig om omöjligheter." (Lite snobbigt kanske.)
Ofta tittar jag på omständigheterna och ber utgående från dem - med lösningar som jag kan se. Men igår lät jag Anden be genom mig och då är det en helt annan låt i pipan. Då blev det att be ut det som Gud vill att ska ske, och igen sa han: "Nanna, med mig är ingenting omöjligt. Du kan inte be utgående från omständigheterna. Be utgående från att jag vet allting, jag kan allting och mina löften är alltid 'ja och amen'!"
Han är så bra, den där Jesus.Dr. Nanna Rosengård

. stolt finlandssvensk . missionär tidigare stationerad i Sydafrika, nu i Aten . älskar att möta människor hjärta-mot-hjärta . fascinerad av språk, kultur och identitet . intresserad av en hälsosam livsstil . gräver gärna i rabatter om tillfälle ges . extrem-exalterad över att Jesus har befriat oss för att leva i frihet (t.ex. från fördömelse, förväntningar och synd) . ogillar att stå inför stora grupper men sjunger ändå emellanåt (mindre nu än förr) . doktor i teologi/judaistik . känner skaparglädje tillsammans med min Canon 7D .

Jag lever för att andra ska få känna mer liv. Jag önskar vara mer medveten om Jesus närvaro överallt och i alla och hjälpa andra att erfara Hans befriande närvaro och nåd.

Sök


Skriv sökordet i rutan
Teknik Magnic Oy

Om du vill stöda

Jag arbetar på volontärbasis. Om du vill ge regelbundet bidrag till min stödring går det bra via Rådet för mission IBAN FI29 2422 1800 0087 51 med referens 550. Allt mottages med tacksamhet :)

Logga in